Clarinet Backun Beta El següent pas a l'excel·lència

Seguint amb la sèrie d'instruments importants pels nostres clients avui us parlem d'un nou vingut a Audenis: el Clarinet Backum Beta.


El Backun Beta es va dissenyar com a clarinet intermedi de fusta per a aquells que donaven el primer salt a tocar amb granadilla.

Tant si ets un jove artista que agafa un clarinet per primera vegada, com si és un músic experimentat, el Backun Beta ofereix un to excepcional, una artesania poc compromesa i un preu assequible, tot en un instrument excepcional.

Realitzat a partir de fustes de granadilla de primera qualitat i claus de níquel, el Backun Beta és el següent pas cap a l’excel·lència.

Els clarinets Beta Backun inclouen un barrilet fet de fusta de granadilla Beta, una campana de granadilla Backun, un pack d'embocadura (incloent una embocadura, abraçadora i un tap), greix de suro i cotó, tot dins d’un estoig resistent que suporta les taquilles de l’escola i el viatge a casa per practicar.


Amb una còmoda resistència al buf i un mecanisme ergonòmic de treball en clau, canviar al clarinet Beta és molt còmode i senzill. Les pastilles Valentino negres resistents a l’aigua, un polze ajustable amb anell de corretja al coll i una funda de closca dura completen una impressionant llista de característiques a un preu encara més impressionant.-

========================================================================
Siguiendo con la serie de instrumentos importantes por nuestros clientes hoy os hablamos de un recien llegado a Audenis: el Clarinet Backum Beta.

El Backun Beta se diseñó como clarinete intermedio de madera para aquellos que daban el primer salto a tocar con granadilla.

Tanto si eres un joven artista que coge un clarinete por primera vez, como si es un músico experimentado, el Backun Beta ofrece un tono excepcional, una artesanía poco comprometida y un precio asequible, todo en un instrumento excepcional.

Realizado a partir de maderas de granadilla de primera calidad y claves de níquel, el Backun Beta es el siguiente paso hacia la excelencia.

Los clarinetes Beta Backun incluyen un barrilete hecho de madera de granadilla Beta, una campana de granadilla Backun, un pack de embocadura (incluyendo una embocadura, abrazadera y un tapón), grasa de corcho y algodón, todo dentro de un estuche resistente que soporta las taquillas de la escuela y el viaje a casa para practicar.

Con una cómoda resistencia al soplo y un mecanismo ergonómico de trabajo en clave, cambiar al clarinete Beta es muy cómodo y sencillo. Las pastillas Valentino negras resistentes al agua, un pulgar ajustable con sortija de correa al cuello y una funda de caparazón duro completan una impresionante lista de características a un precio todavía más impresionante

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PSR SX EL SIGUIENTE NIVEL

Contribució de Josep Audenis a la difusió de la flauta de bec a Catalunya. Història d'Audenis (5)