Violí V5SC un violí a l'abast de tothom

Seguim amb un dels instruments de corda que més èxit té a Audenisel Violí V5S


Perfecte per a violinistes principiants, el V5SC presenta una qualitat superior de pols, i un dors i un coll d'auró fets amb materials d'alta qualitat. El violí acústic V5SC de Yamaha és un violí integramaent artesanal que ofereix un to, qualitat i característiques excel·lents que normalment es troben en instruments més cars.

Cada instrument està fet a mà amb els mateixos mètodes tradicionals que s'utilitzen en violins de gamma alta. Dissenyat, dimensionat i amb un preu adequat per a joves estudiants, el violí V5SC és un instrument de qualitat que permetrà que qualsevol estudiant comenci a un bon nivell.
Està dissenyat i acabat a mà per proporcionar als joves músics una instrumentació de qualitat sense compromisos. Aquests violins utilitzen dissenys originals que ofereixen una excel·lent fiabilitat, que juntament amb la seva qualitat superior ofereixen un so brillant.

Com que l'acabat té un gran efecte en el to de l'instrument, els experts artesans han treballat molt en l'acabat d'oli, el qual s'aplica a mà per maximitzar el seu efecte, aquest tipus d'acabat millora la resposta i l'articulació de l'instrument a l'hora que afegeix un aspecte brillant

========================================================================
Seguimos con uno de los instrumentos de cuerda que más éxito tiene en Audenis:

el Violín V5S

Perfecto para violinistas principiantes, el V5SC presenta una calidad superior de pulso, y un dorso y un cuello de arce hechos con materiales de alta calidad. El violín acústico V5SC de Yamaha es un violín integramaent artesanal que ofrece un tono, calidad y características excelentes que normalmente se encuentran en instrumentos más caros.

Cada instrumento está hecho a mano con los mismos métodos tradicionales que se utilizan en violines de gamma alta. Diseñado, dimensionado y con un precio adecuado para jóvenes estudiantes, el violín V5SC es un instrumento de calidad que permitirá que cualquier estudiante empiece a un buen nivel.

Está diseñado y acabado a mano para proporcionar a los jóvenes músicos una instrumentación de calidad sin compromisos. Estos violines utilizan diseños originales que ofrecen una excelente fiabilidad, que junto con su calidad superior ofrecen un sonido brillante.

Como que el acabado tiene un gran efecto en el tono del instrumento, los expertos artesanos han trabajado mucho en el acabado de óleo, el cual se aplica a mano para maximizar su efecto, este tipo de acabado mejora la respuesta y la articulación del instrumento a la hora que añade un aspecto brillante

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PSR SX EL SIGUIENTE NIVEL

Contribució de Josep Audenis a la difusió de la flauta de bec a Catalunya. Història d'Audenis (5)