Yamaha YFL-282 el best seller de les flautes travesseres

Avui toca parlar d'una de les flautes travesseres més venudes a Audenis: la YFL-282 de Yamaha




La flauta travessera Yamaha YFL-282 és una flauta ideal per aquells que vulguin començar a tocar la flauta com a primer instrument de vent, ja que la seva placa pels llavis està dissenyada per orientar als principiants cap a un ús correcte i adequat de l'aire. Els claus amb dimensions i angles situats amb cura per aconseguir un equilibri òptim i una fàcil ejecució. Aquests i d'altres detalls són algunes de les raons per les quals les flautes estudiantils i intermèdies de Yamaha s'han convertit en Top vendes arreu del món. Entre els nous perfeccionaments s'inclouen les claus que contribueixen a l'atractiu visual elegant i un procés de fabricació de peces clau completament revisat que millora notablement la precisió general.

Les claus de punta francesa donen un aspecte professional a aquest model de flauta d'estudiants de línia oberta i obert. La línia de flautes estàndard Yamaha s'ha actualitzat per superar les necessitats en l'evolució dels flautistes estudiants. Una capçalera corbada opcional facilita als nens petits agafar i tocar la flauta. Té una carcassa còmoda que sosté el capçal i la caixa de la flauta. Amb un disseny de claus i una revisió i actualització completa de molts aspectes del procés de producció, les flautes estàndard de la sèrie 200 posen l’èmfasi en la consistència i la qualitat de Yamaha que mantenen aquestes flautes fortes i resistents per a flautistes joves. El YFL-282 inclou tecles de buit obert i una clau G en línia.

========================================================================

Hoy toca hablar de una de las flautas traveseras más vendidas a Audenis: la YFL-282 de Yamaha

La flauta travesera Yamaha YFL-282 es una flauta ideal por aquellos que quieran empezar a tocar la flauta como primer instrumento de viento, puesto que su placa para los labios está diseñada para orientar a los principiantes hacia un uso correcto y adecuado del aire. Los llaves con dimensiones y ángulos situados con cuidado para conseguir un equilibrio óptimo y una fácil ejecución. Estos y otros detalles son algunas de las razones por las cuales las flautas estudiantiles e intermedias de Yamaha se han convertido en Top ventas en todo el mundo. Entre los nuevos perfeccionamientos se incluyen los brazos claves que contribuyen al atractivo visual elegante y un proceso de fabricación de piezas clave completamente revisado que mejora notablemente la precisión general.

Las llaves de punta francesa dan un aspecto profesional a este modelo de flauta de estudiantes de línea abierta y abierto. La línea de flautas estándares Yamaha se ha actualizado para superar las necesidades en la evolución de los flautistas estudiantes. Una cabecera curvada opcional facilita a los niños pequeños coger y tocar la flauta. Tiene una carcasa cómoda que sostiene el cabezal y la caja de la flauta. Con un diseño de brazos de punta puntiaguda hacia la industria y una revisión y actualización completa de muchos aspectos del proceso de producción, las flautas estándares de la serie 200 posan el énfasis en la consistencia y la calidad de Yamaha que mantienen estas flautas fuertes y resistentes para flautistas jóvenes. El YFL-282 incluye teclas de vacío abierto y una clave G en linea.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Compromiso de calidad de Alexander